Wat is een Nuru Massage (en waarom jij dit zeker wilt ervaren)


Als je regelmatig erotische massage salons bezoekt, zul je ongetwijfeld de Nuru massage voorbij hebben zien komen. En in sommige gevallen verwarren mensen dit met een soapy massage, dus je zult je misschien wel afvragen… Wat is een nuru massage nu eigenlijk?

En in dit artikel ga ik je uitleggen wat het is, wat de (erotische) verschillen zijn met de andere massages en ik garandeer je dat jij bij je volgende bezoek deze massage zeker wilt ervaren.

Wat is een Nuru Massage en waar komt het oorspronkelijk vandaan

Een Nuru massage is een erotische body-to-body massage waarbij gebruikt gemaakt word van speciale gel, genaamd Nuru gel. Deze massage gel word bij aanraking van warme, vochtige oppervlakken extreem glad. Voorafgaand aan een Nuru massage dien je dan ook te douchen.

De Nuru massage komt oorspronkelijk uit Japan. En de Nuru gel is gemaakt van Nori zeewier, waardoor het een organische gel is die zowel geur- als kleurloos is.

2 girls playing with Nuru massage gel

Nadat de erotische masseuse zowel jou alsook haarzelf besprenkelt met de Nuru gel, zal ze met haar naakte lichaam over dat van jou glijden en dit geeft een enorm erotisch effect.

Buiten het op en neer glijden tussen jullie lichamen, worden doorgaans ook je erogene zones meegenomen en dat is dan ook de reden dat bij de meeste erotische massage salons die dit aanbieden, ook afsluitend een happy end aan word geboden.

Let wel, dit is in de meeste gevallen een handmatig hoogtepunt.

Hoewel bij sommige salons, die ook een seks vergunning hebben, de dames extra’s aanbieden, is dit nooit een garantie.

Maar uit eigen ervaring kan ik vertellen dat bij de juiste masseuse, de massage alleen al beter is dan seks.

Wat is het verschil tussen een Nuru massage en soapy massage

Bij sommige erotische massage salons adverteren ze met de Nuru massage, en bij anderen word een soapy massage aangeboden. Dit is niet hetzelfde.

Zoals de naam het al zegt, is een soapy massage, een body to body massage met water en zeep, en bij de Nuru massage word uitsluitend de Nuru gel gebruikt.

een aziatisch meisje dat de rug scrubd van een man met zeep

Hierboven op de afbeelding zie je meer wat een soapy massage is. Hierbij word je gemasseerd met water en zeep.

Waar vind je de beste erotische massage salons voor een Nuru massage?

Daar een Nuru massage oorspronkelijk uit Azie komt, zou ik je ten zeerste aanraden om op zoek te gaan naar een salon waar aziatische dames werkzaam zijn.

Er zijn erotische massage salons te vinden door heel Nederland en het is dan ook moeilijk om er eentje aan te bevelen. Dat is natuurlijk ook een hele persoonlijke mening.

Ikzelf heb tot nu toe een Nuru massage gehad bij Mystique Thai Thai in Den Haag en ook bij Aurora Massage in Nijmegen.

Over mijn ervaring bij Mystique Thai Thai heb ik een uitgebreide recensie geschreven, inclusief smeuige details. Dus ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Klik hier voor mijn spannende interactie met Som van Mystique Thai Thai

Van mijn ervaring bij Aurora zal ik binnenkort nog een artikel schrijven, maar ik wil niet dat dit enkel een site word met mijn persoonlijke massage ervaringen. Dat word wat saai.

Maar vooral in Den Haag zitten heel veel aziatische salons, waarbij de dames zeer aantrekkelijk zijn en weten wat ze doen en sinds ikzelf uit Arnhem kom, zegt het voldoende dat ik er de reistijd voor over heb.

En buiten de kwaliteit zijn salons als Mystique Thai Thai ook heel goedkoop voor de kwaliteit die je krijgt.

Wat maakt het dat een Nuru massage duurder is

Als je de prijslijsten bekijkt bij de massage salons, zul je al snel merken dat een Nuru massage al gauw wat duurder is dan een reguliere body to body massage.

Dit komt onder andere doordat ze speciaal hiervoor de Nuru gel aan moeten schaffen en het vergt wat meer werk doordat de masseuse de gel moet voorbereiden. Alsook na de massage, alles heel goed schoongemaakt moet worden.

Is een Nuru massage met of zonder happy ending

Bij de meeste massage salons eindigt een nuru massage met een handmatig hoogtepunt.

En in de gevallen waarbij de salon een seks vergunning heeft is het in sommige gevallen mogelijk om nog verder te gaan, maar dit is geheel afhankelijk van de dame in kwestie.

Heb je bij een Nuru massage ook seks?

In de filmpjes online zie je altijd dat het begint met een nuru massage en eindigt in seks, maar zoals ik al zei, dit is in de films en is niet altijd de realiteit.

En je merkt al snel genoeg aan de masseuse of er al dan niet meer mogelijk is.

meisje dat met haar naakte lichaam een nuru massage geeft aan een man

In veel gevallen zal ze zelf al aan je vragen of je (tegen extra betaling) meer wilt dan de massage en mocht ze dit niet doen kun je het altijd vragen.

Zolang je hier gewoon respectvol mee om gaat, is er niks aan de hand en in het ergste geval zal ze aangeven dit niet te doen en dan kun je het houden bij de massage.

Geloof me, de Nuru ervaring op zich is al een hele spannende belevenis op zich en dat is echt iets wat je gewoon meegemaakt moet hebben.

Jouw favoriete Nuru masseuse

Mocht je na het lezen wat dit artikel zin hebben gekregen in een Nuru massage en je wilt mijn aanbevelingen opvolgen, dan staan ze hieronder:

Mystique Thai Thai in Den Haag. Naam van de masseuse is Som.

Hierbij nog een keer de link naar mijn review.

In Nijmegen is dat dan Aurora Massage en dan zou ik je Angela ten zeerste aanraden.

Mocht jij al eens een nuru massage hebben gehad, help anderen dan en laat hieronder in de reacties weten wie jouw favoriete masseuse is en waar we ze kunnen vinden.

Mocht je trouwens nog niet op mijn mailinglijst zijn geabonneerd, dan zou ik dat zeker doen, want via de mail houd ik je persoonlijk op de hoogte waar ik zoal naartoe ga, en houden we ook persoonlijk contact waarbij ik ook graag jouw tips ontvang van spannende dingen om te beleven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.