Erotische massage review: Som van Mystique Thai Thai


Ik ben inmiddels 3 keer bij de Thaise Som geweest van Mystique Thai Thai in Den Haag. Dit voor verschillende erotische massages en in deze review ga ik je laten weten hoe dit is bevallen.

Nou ja, als ik ergens 3 keer langs ben geweest, dan weet je nu al wel dat het goed zit. haha. Maar als je meer geinteresseerd bent in de details, pak wat te drinken en laat me je alvast opwarmen voor wat je te wachten staat.

Disclaimer: Ik ben hier op eigen initiatief naartoe gegaan. Alle 3 keer en ben in geen enkel geval geassocieerd met Mystique Thai Thai, en ook heb ik in geen enkele vorm betaald gekregen om mijn ervaring met jou te delen.

Mocht ik door een salon zijn uitgenodigd voor een dienst om erover te schrijven, zal ik dit ter allen tijde duidelijk aangeven in mijn artikel.

Nuru Massage bij Mystique Thai Thai

vorig jaar was ik erg in de stemming om eens een Nuru massage te ondergaan en bij het zoeken naar goede massage salons kwam ik Mystique Thai Thai tegen op kinky.nl.

Het enige probleem was echter dat zij gevestigd zijn in Den Haag en ikzelf helemaal in Arnhem woon en reis met openbaar vervoer.

Door alle lovende recensies te lezen over Mystique Thai Thai, en de foto’s te bekijken, toch maar besloten om ze te bellen en te vragen of ik een afspraak moet maken of zo langs kan komen.

De enige fout die ik had gemaakt was om zo langs te gaan. Bij aankomst aan de deur, gaf ik aan eerder gebeld te hebben over de Nuru massage en geen afspraak had. Ik kwam aan rond 4 uur smiddags op een zaterdag en ze lieten me weten over een uur weer een kamer en dame beschikbaar te hebben.

Dus in de tussentijd maar even een frietje gaan eten bij de cafetaria om de hoek en na een uur stond ik weer binnen, waar een lieftallige dame me binnen liet en me vroeg om eventjes te wachten in de ontvangstruimte.

Belangrijke Tip: Voordat je langs gaat, maak een telefonische afspraak

5 minuten later kwam er een goedlachse Thaise verschijning mij tegemoet en pakte me bij mijn hand mee naar boven.

Je moet begrijpen dat, hoewel ik deze website ben begonnen in de erotische wereld, ik in het echt een verlegen man ben en Som, zoals ze zich voorstelde, nam dit direct weg tijdens onze kennismaking.

Dus mocht je dit nu lezen en denken, ik ben wat verlegen bij mooie dames… Wees gerust, Som stelt je direct op je gemak.

Eenmaal op de kamer rekenden we af. Dit kon via de pin of contant en terwijl Som wat te drinken haalde, kleedde ik me rustig uit en nog voordat de massage begon, nam Som me mee onder de douche waar ze me overal heerlijk inzeepte.

Eenmaal afgedroogd mocht ik plaatsnemen op het matras en haalde Som een grote schaal tevoorschijn met gel.

Voor wie nieuw is met de Nuru massage, dit is een erotische body to body massage met een speciale, gladde gel. En ik heb hier onlangs een uitgebreid artikel geschreven. Klik hier om het artikel over de Nuru massage te lezen.

Maar terug naar de massage. Nadat ik op mijn buik moest gaan liggen, voelde ik Som’s handen en vervolgens haar hele lichaam over de mijne heen glijden en persoonlijk vind ik niks meer opwindend dan 2 lichamen die elkaar op de meest intieme plekjes aanraken.

haar borsten gleden over mijn schouders en terwijl ik voorzichtig mijn hoofd probeerde om te draaien om haar verschijning in geheel ornaat te zien, beet ze me zachtjes in mijn oorlel.

Som van Mystique Thai Thai in Den Haag

Toen kwam het leukste gedeelte. Ik mocht me omdraaien en op mijn rug gaan liggen. En zoals je wel zult begrijpen, was ik al lekker opgewonden en ze vond het leuk om te zien. Dat wekte haar enthousiasme alleen maar meer op.

Nu had ik de kans om ook met mijn handen over haar lichaam te gaan, maar met erotische massages vind ik het altijd spannend om erachter te komen hoe ver je mag gaan.

Gedurende onze hele tijd samen is er niet een keer een woord gevallen over extra diensten buiten de massage en ik vond de massage op zich al zo lekker dat ik er niet een keer over na had gedacht.

Deze hele ervaring is lekkerder dan seks als je het mij vraagt.

Over geile sex ervaringen gesproken, ik heb mijn eerste trio sex ervaring gehad in Thailand, waar ik ook een uitgebreid verslag over heb geschreven op deze site. Hier kun je lezen over mijn eerste trio sex ervaring.

En ja, ik mocht haar borsten en billen aanraken en telkens als ze dichterbij kwam, ging ze weer terug wat je alleen maar meer opgewonden maakt op zo’n moment.

En het duurde dan ook niet heel lang meer voordat ik klaar ging komen. En zelfs dit weet Som tot het uiterste randje uit te stellen.

Als je bij haar langs gaat of bent geweest, weet je precies wat ik bedoel.

En zoals alles wat prettig voelt, was de tijd alweer bijna voorbij en toen ik Som liet weten snel weer terug te zullen komen, gaf ze me de tip om de volgende keer voor de body to body massage te gaan.

Zo konden we maar liefst 2 uur plezier hebben samen voor bijna hetzelfde bedrag.


Erotische body to body massage van Som

Nadat ik thuis kwam, had ik ook meteen Mystique Thai Thai in mijn contactenlijst opgeslagen en het duurde weer veel te lang naar mijn gevoel voordat ik weer kon gaan.

Eind van de maand, weet je wel. Dus zodra ik mijn salaris weer had gebeurt, was het tijd voor weer een lekkere traktatie.

Als je hard werkt, heb je ontspanning ook hard nodig en het kwam geen moment in mij op om rond te kijken voor andere dames.

Som heeft een zeer hoog GFE gehalte zoals ze dat noemen en ik nam haar advies ten harte.

Dus deze keer belde ik Mystique Thai Thai op om te reserveren voor 2 uur met Som zelf voor de body to body massage.

En eenmaal weer aangekomen in Den Haag en binnen bij de salon herkende Som mij weer gelijk.

Wat dat betreft moet je toch respect hebben voor de dames. Ik zie mezelf als een normale gast en als ze je dan toch nog herkennen, voelt dat altijd even net iets beter.

Dus deze keer hadden we maar liefst 2 uur met elkaar.

Ook voor de body to body massage word je ingepland in de wat luxere kamers met douche en we begonnen weer met een heerlijke intieme douche waar ik vervolgens werd uitgedaagd om 3 keer tot een hoogtepunt te komen.

En daar ik wel van een uitdaging houd, ga ik die maar al te graag aan.

Ook zonder de Nuru gel, weet Som uitermate goed hoe ze je als man op moet winden. Niet alleen met haar lichaam, maar ook door stoute dingen in je oor te fluisteren.

Tussen het masseren door praatten we ook veel over Thailand, waar ze oorspronkelijk vandaan komt en ik liet haar weten heel graag eens naar Thailand te willen gaan.

Voor als je het nog niet door had, heb ik een zwak voor aziatische dames en in Thailand schijnen de dames erg verzot te zijn op buitenlandse mannen. Dus voor mij een geweldig land om in de nabije toekomst eens te gaan bezoeken.

Ook voelde het weer heerlijk aan om Som over haar hele lichaam aan te mogen raken met niks tussen ons in dan een beetje olie.

Ze weet precies hoe ze je net voordat je explodeert, tegen moet houden en het opnieuw op gaat bouwen.

Overigens, ik had de uitdaging verloren en het is me 2 maal gelukt. Maar nogmaals, het is de massage zelf die de hele ervaring uniek maakt.

En ze vroeg me ook of ik andere dames had geprobeerd bij Mystique Thai Thai en dit ik natuurlijk nog niet. Ze had me wel aanbevolen dit eens te doen, daar er genoeg dames met heel veel ervaring rond liepen.

Ook zag ik bij het naar buiten gaan nog een andere dame. Karin geloof ik en die zag er ook veelbelovend uit. Dus misschien iets voor een volgende keer.

De erotsche body to body massage van Som heb ik maar liefst 2 keer gehad.

Beiden van 2 hele uren en het is inderdaad iedere euro dubbel en dwars waard. En voor mij persoonlijk ook leuker, daar ik 2,5 uur heen en 2,5 uur terug moet reizen naar Arnhem met de trein.

Dan maakt de 2 uur met deze heerlijke verschijning toch de trip meer dan waard.

Als je nu nog steeds aan het lezen bent, hoop ik dat ik je toch over die streep heb getrokken en geloof me, geen woord is overdreven. Maar daar zul je vanzelf wel achter gaan komen.

Sterker nog, als je mijn tip hebt aangenomen, mag je me hieronder bedanken in de reacties. Dan lezen andere twijfelaars het ook meteen, haha.

Of mocht je zelf al zijn geweest, dan lees ik ook graag jouw bevindingen over Som. Welke massage heb je van haar gehad en mocht je nog andere dames daar weten die ik zeker moet uitproberen, alle tips zijn welkom.

Let wel, ik heb maar een normale baan met normaal salaris. Mocht deze site uiteindelijk wat opbrengsten gaan opleveren, investeer ik dat graag weer in nieuwe ervaringen.

Mocht je mensen kennen op andere sites die hier meer over willen weten, mag je het ook altijd delen, zodat wij samen, hen ook een leuke tijd kunnen bezorgen.

Tot snel,

Christian


2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.