Mijn eerste trio sex ervaring met 2 Aziatische vrouwen


Ik ben zojuist teruggekeerd van mijn vakantie van Thailand en heb hier mijn laatste avond mijn allereerste trio sex ervaring gehad met 2 Thaise dames en was meteen gemotiveerd om dit met jou te delen.

Als je dit blog al een tijdje volgt, dan weet je al wel hoe gefascineerd ik ben van Aziatische dames.

Ze zijn sexy, weten precies hoe ze een man het hoofd op hol moeten brengen en het is door niemand minder dan Som van Mystique Thai Thai in Den Haag, die mij had aanbevolen om op vakantie te gaan naar Thailand.

En ik ben heel blij dat ze dat had gedaan.

Ik ben er slechts 2 weken geweest en buiten dat het een enorm mooi land is, lekker warm is, is er op sex gebied ook enorm veel mogelijk.

En tijdens mijn laatste avond in Bangkok, liep ik binnen bij een massage salon genaamd Kiss Bangkok Massage.

Het lag in een klein steegje tesamen met nog een aantal andere bars en massage salons. En als ik me niet vergis zijn de meeste van deze salons van dezelfde eigenaar.

Aan weerszijden werd ik begroet door mooie Thaise dames die me allemaal probeerden mee naar binnen te krijgen.

Ik had vooraf al wat online gezocht en had over deze specifieke massage salon gelezen en ook de mogelijkheden op hun website gezien en wist dus al waarvoor ik ging. En dat was mijn eerste trio sex ervaring.

Pro tip, weet vooraf waarvoor je gaat anders is de verleiding erg groot om alles te willen proberen.

Toen ik het naambord Kiss Massage zag staan zette ik 1 voet richting de deur en werd ik meteen door een lieftallige dame naar binnen begeleid waar ze mij een grote menukaart uitreikte.

Ik ben eerder dit jaar 40 geworden en had nog nooit in mijn leven een trio ervaren, dus mijn keuze was al gemaakt voordat ik die kant op ging en liet haar weten dat ik de Full-Service 4 handen massage wilde. En dit speelde zich allemaal af in een Jacuzzi ruimte met groot bed.

De prijs? Slechts 4000 baht voor een uur, dat is ongeveer €110. Maar let wel, dit is dus voor een erotische massage van 2 dames voor een uur, inclusief sex. Welkom in Thailand haha.

mijn 1e trio sex ervaring

Nadat ik de dame had laten weten wat mijn keuze was, haalde ze er meteen een 2e dame bij. De eerste dame schatte ik zo’n eind 20 en de 2e dame was een stuk jonger. Begin 20 denk ik zo.

Eenmaal de 4000 baht afgerekend te hebben, pakte ze een flesje water en liepen we met z’n 3en naar een gebouw aan de overkant, waar de dames van de verschillende salons waarschijnlijk allemaal hun klanten ontvangen.

De kamer was gezellig ingericht, de verlichting werd gedemd om de juiste sfeer te creeeren en een rustig muziekje stond op.

Ze zetten het water van jacuzzi aan en terwijl ze de olie en handdoeken gingen halen, mocht ik wat drinken en het mezelf wat makkelijker maken.

Dit duurde slechts 5 minuten en eenmaal terug in de kamer kleedden de dames zich uit en alledrie spoelden we onze mond met mondwater, waarna ik met het jongste meisje de jaccuzi in.

Maar laat je door de leeftijd niet misleiden, want aan de hardheid van mijn piemel te voelen, wist ze precies wat ze deed had ze me al vrij snel hard.

De 2e dame kwam achter mij in de jaccuzi zitten en trok mij naar zich toe en liet me weten me lekker te ontspannen en laten gaan.

Wat een ervaring en wat een uitzicht. Ik weet dat dit een droom schijnt te zijn van iedere man, en nu weet ik ook waarom.

Dit is tot nu toe de beste sex ervaring die ik mijn 40 jaar heb meegemaakt!

terwijl we alledrie overal begonnen te voelen, kwam de meid voor mij meer naar mij toe en masseerde ze mijn piemel tussen haar borsten en kon ik haar rustig in haar nek zoenen.

Ik weet dat deze dames dit dagelijk doen, maar dingen als zoenen doen het altijd voor mij. Sex is leuk, maar het zoenen erbij maakt het voor mij altijd net iets specialer.

terwijl ik met het meisje voor mij aan het zoenen was, trekte de dame achter mij me harder en harder af en waren ze blij verrast over de grootte en hardheid die ik toonde.

Even voor de duidelijkheid, ik ben absoluut niet groot geschapen. Sterker nog, in slappe stand stel ik niks voor, maar als ik in vol ornaat ben, is hij niet een klein beetje groter, maar veel groter.

En altijd krijg ik verraste gezichten te zien als de dames het verschil zien. En nee, zo enorm vaak heb ik geen sex hoor, haha.

Dit spelen in de jaccuzi duurde alles bij elkaar zo’n lekker half uur, waarna ze voorstelden om lekker verder te gaan op bed.

Dat liet ik me geen 2e keer zeggen en nadat ze me met z’n 2e hadden afgespoeld en afgedroogd. nam ik plaats op het grote bed.

Terwijl de oudste dame zich nog aan het afdrogen was, begon de jongste me al lekker verder te zoenen en haalde ook een condoom tevoorschijn.

En terwijl ze me diep aan het pijpen was, kwam de andere dame naast me liggen en begon te sabbelen aan mijn tepels.

Om eerlijk te zijn, was ik in het begin bang om misschien te snel klaar te komen, maar toen we eenmaal bezig waren, was het de spanning die mij hielp om het langer uit te stellen.

De jongste dame kwam bovenop mij zitten en ze voelde behoorlijk strak aan.

En terwijl ik met haar borsten speelde, kreunde ze behoorlijk. En ja dames, ik weet dat ze dit ook alles konden faken.

Maar op het moment zelf kwam alles super natuurlijk over.

De 2e dame liet weten aan de andere dat ze ook wilde en ze wisselden van plek.

Hier begon de jongste meid mij heerlijk te zoenen, terwijl de andere in reverse cowgirl positie bovenop me kwam zitten.

Het voelde net alsof ik in een pornofilm zat.

Ik voelde dat ik bijna ging komen en probeerde het nog eventjes uit te stellen.

Terwijl ze bovenop me zat, draaide ze zich om en ging hard op en neer terwijl ze me bij mijn hoofd vast pakte.

En dit was het dan. Ik liet weten dat ik klaar ging komen waarna de jongste meid mijn piemel hard vastgreep en de andere dame me bleef berijden.

Eenmaal klaar kreeg ik nog een lekkere olie massage waarbij ze mijn hele lichaam lekker deden masseren.

Ik had eerder in Thailand al een paar keer een traditionele Thaise massage gehad en hoewel dit dan met olie was, wisten de dames ook zeker goed hoe ze een echte massage moesten geven.

Het enige verschil deze avond was dat ik met zaadvragende oogjes werd aangekeken.

Ik was al met al iets langer binnen dan een uur, dus ook dat was fijn om te weten. Dat ze niet erg op de klok kijken.

De oudste dame kende ook zelfs wat nederlandse woorden, zoals tot ziens en hoe gaat het, wat me erg verrastte.

Voordat we naar beneden gingen had ik ze beiden nog 1000 baht fooi gegeven.

Ik weet dat dat veel lijkt, maar zonder deze 2 dames, was dit niet de avond van mijn leven geworden en hebben ze erg hun best gedaan om het me naar mijn zin te maken.

En dat mag beloond worden vind ik.

Ben jij al eens in Thailand geweest? en heb jij al eens sex trio gehad?

Deze keer ben ik maar 2 weken geweest, maar mijn volgende trip ga ik zeker 4 weken en dat gaat zeker gebeuren. En wie weet wat voor spannende ervaringen ik daar nog meer op ga doen.

Ik wil bij deze dan ook zeker niet vergeten om Som te bedanken voor haar tip. Som is een masseuse van Mystique Thai Thai in Den Haag waar ik meerdere keren ben geweest.

Ik heb ook daarover een uitgebreide review geschreven die je hier kunt lezen.

Ik zal de volgende keer niet zo lang meer wachten met nieuwe content hier op de site.

Tot snel,

Christian


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.